Webhotel til wordpress blog

En succesfuld WordPress blog have et stabilt, pålideligt og godt webhotel med ordentlig teknisk support – det har jeg måtte erfare på den hårde måde. Dårlige webhoteller betyder meget nedetid for din blog og langsom indlæsning af din side, hvilket i sidste ende betyder utilfredse læsere, som ikke vil besøge din blog igen grundet den dårlige brugervenlighed.

Til gengæld findes der et par gode og billige webhoteller som er næsten skræddersyet til WordPress med 1-click’s installationer. Og så snart WordPress har et godt webhotel at køre med, er WordPress et virkeligt godt blogging-system! Herunder har jeg lavet en liste med webhoteller, som jeg selv benytter til mine WordPress sider den dag i dag – og har virkelige gode erfaringer med dem!

Unoeuro

Wordpress webhotelKarakter: 5 Stars (5 / 5)

Pris: 5,75 kroner om måneden!

Skal du have et webhotel til din WordPress side, er Unoeuro det bedste du kommer i nærheden af! Jeg bruger Unoeuro til stort set alle de WordPress sider jeg har, og de har aldrig skuffet mig eller mine besøgende. Deres platform er som skræddersyet til WordPress – du kan opsætte en WordPress side ved hjælp af få klik. Med en suværen support som er tilstede sent ud på natten og en fantastisk indlæsningstid, vil Unoeuro aldrig skuffe hverken dig eller dine læsere – Kort sagt: Perfekt webhosting til WordPress til Danmarks billigste pris.

Gå til Unoeuro’s WordPress webhotel

Meebox

Karakter: 4 Stars (4 / 5)

Pris: Priser fra 10 kroner om måneden!

En del af mine sider er også hostet hos webhotellet Meebox. De yder en god service med udmærket support og perfekte oppetider. Faktisk har de en så god support, at man klokken 23 om aftenen kan få direkte hjælp hos deres live chat support. Desværre har Meebox valgt at skrue lidt op i priserne for deres domænekøb, og derfor får de en 2. plads fremfor Unoeuro som har nogle fantastiske priser.

Rabatkupon: Se her hvordan du får 25% rabat, når du bestiller webhotel hos Meebox.

Gå til Meebox’s WordPress webhotel

 

Hvorfor er et godt webhotel så vigtigt?

Fik jeg ikke forklaret det ordentligt i indledningen? Jeg vil prøve at uddybe.. I en tid hvor folk på daglig basis surfer flere hundrede sider dagligt, er det vigtigt at de hjemmesider den pågældende person ønsker at besøge indlæser – og indlæser hurtigt. For går der mere end et par sekunder hvor siden endnu ikke har indlæst kan en potentiel læser til din blog forsvinde med et knips. Udover at det betyder, at den person som tilfældigt ville dumpe forbi din side forlader uden at have haft en chance for at læse et ord af din blog, betyder det også en væsentligt lavere trafik – trafikken som du mister kommer fra søgemaskinerne..

Søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo! prøver hele tiden at levere det bedste resultat for den besøgende.

Når du sætter en wordpress blog op, er det vigtigt at have et stabilt, pålideligt og billigt webhotel. Dårlige webhoteller kan have meget nedetid og gøre at dit wordpress website indlæser langsomt (hvilket har indflydelse på på brugervenligheden og dine positioner på google). Men med et godt webhotel, fungere wordpress rigtig godt, og kan indlæse på kort tid. God support er jo også vigtig hvis man ikke er teknisk anlagt, og det har vi også taget højde for i denne liste.