Unoeuro rabatkode – 3 måneders gratis webhotel!

Unoeuro er markedets billigste og bedste webhotel. Og nu har du mulighed for at få 3 måneders gratis webhotel hos unoeuro, ved brug af denne rabatkode.

Gør følgende for at få dit gratis webhotel:

  • Gå ind via dette link, og opret et “Bronze Suite” webhotel.
  • Når du kommer til betaling, indtaster du rabatkuponen “65CMBZ”.
  • Sådan! Nu har du fået 3 måneders gratis webhotel hos Unoeuro.

Unoeuro – Mit foretrukkende Webhotel

Det hjælper selvfølgelig ikke noget at man får 3 måneders gratis webhotel hos unoeuro, hvis det er en bunke skrammel af et webhotel man får smidt i hoved. Men det kan jeg heldigvis forsikre dig for at det ikke er. For Unoeuro er, udover meebox, mit foretrukkende webhotel – Og det siger ikke så lidt. Jeg har prøvet mange webhoteller såsom surftown, one.com men har fundet mig til rette hos Unoeuro sammen med Meebox. Det har jeg blandt andet af følgende grunde:

Support og hjælp

Unoeuro har en ekstraordinær god support. Det er ideelt hvis det er første gang du laver en hjemmeside, eller ikke er teknisk anlagt. Jeg har brugt supporten en dusin gange, og det har sparet mig for mange fustrerende timer. Hos Unoeuro svare de som regel indefor 24 timer.

1-click-installer

Du kender sikkert ikke til dette udtryk. Men 1-click-installer (eller på dansk 1 kliks installation) er ganske enkelt en måde hvorpå du kun behøver at installere dit bloggingsystem  med “et klik”, i modsætning til en FTP-installation, som er tidskrævende og kompliceret for nybegyndere. En 1-click-installer er derfor rigtig tidsbesparende og godt. Heldigvis har Unoeuro den nemmeste og simpleste 1-click installer

pingdom

Her ses en test på pingdom af dette website.

Indlæsningshastigheden

Indlæsningstiden er den tid det tager at indlæse en hjemmeside. Det er webhotellet som er ansvarlige for indlæsningstiden. Udover at indlæsningshastigheden har stor indflydelse på brugeroplevelsen, så er indlæsningstiden også begyndt at spille en faktor i hvordan google placere søgeresultaterne. Som udgangspunkt skal en indlæsningstid være under 2 sekunder, og helst være hurtigere end dine konkurrenters. Når jeg tester indlæsningstiden bruger jeg et tool som hedder pingdom. Som det ses på billedet klare denne side sig udmærket, da den er hurtigere end de fleste.

No comments yet.

Skriv et svar