Promover din blog med gæsteindlæg

Det er altid sjovt at få flere læsere på sin blog. Så er bliver man meget mere motiveret til at skrive, end hvis man er den eneste som læser sin blog – så kunne det jo ligeså godt være en dagbog man skrev. I dette indlæg vil jeg afsløre en metode, som jeg selv bruger, når jeg gerne vil have flere besøgende til min blog.

Hvis du vil have flere læsere på din på din blog, er gæsteindlæg en genial teknink at promovere din blog med.  Gæsteindlæg giver dig mulighed for at overføre læsere fra dén blog, som du vil skrive artikel til over til dig.

Der er yderligere én fordel ved gæsteindlæg – synlighed i søgemaskinerne. Hvis din blog får et link fra en populær hjemmeside, bliver du placeret bedre i søgemaskiner som google.

find en blog

Logisk tænkning ville være, at hvis du skal skrive et gæsteindlæg til en blog, skal du finde en blog. Og hvis ikke du har udset dig en blog at skrive et gæsteindlæg til, er der et glimrende værktøj: blogsearch. Gå ind på www.google.dk/blogsearch, herfra vil du kunne søge, ligsom du ville på google, bare med et lille tvist, du søger kun på blogs. Så søg på hvad du vil, en god idé er dog at søge på det emne som du gerne vil skrive et gæsteindlæg til. Bemærk at det er bedst at skrive gæsteindlæg til en blog, som har god ranking i google, og meget trafik. så får du mere værdi for dit link, og forhåbentlig mere trafik.

Spørg om du må skrive et gæsteindlæg

Hvis du har fundet dig en blog med meget trafik, og som er populær, kan de være kritiske om hvem der må skrive et gæsteindlæg, og det kan være svært at få lov og skrive et gæsteindlæg. Før du gør noget andet skal du være sikker på at din blog er repræsentativ, med meget og godt indhold. Hvis du ved at det er svært at komme til at skrive et gæsteindlæg, kan du eventuelt begynde at skrive kommentarer på deres indlæg, så du kommer i deres søgelys og de begynder og kende dig. Alternativt kan du ringe til dem, prøv at slå deres domæne op på: whois.domaintools.com her vil du sandsynligvis finde deres mobilnummer. Jeg ved at det er lidt af en sceneskræk, men jeg kan love dig for at det er effektivt at ringe til dem. Fortæl dem at du gerne vil skrive et gæsteindlæg, hvad du vil skrive et gæsteindlæg om, og fortæl dem eventuelt at de kan se din blog.

3) Skriv dit gæsteindlæg

I de fleste tilfælde vil blogejerne ikke have at du tager et indlæg fra din egen blog, og bruger det som gæsteindlæg; men det er selvfølgelig et forsøg værd, ellers må du se og komme igang med at skrive. Når du er færdig med at skrive dit gæsteindlæg, er det meget vigtigt at du skriver fx: “hvis du kunne lide det her gæsteindlæg er du meget velkommen til at besøge min blog: blivenblogger.dk“, det er et eksempel og du kan skrive meget andet, det er bare vigtigt at du skriver linket til din blog!

4) Nyd din trafik, og ranking på google

Svære var det ikke, gør dette 5-10 gange, alt efter hvilket søgeord du vil komme op på google med din blog, og du vil ende med en 1. plads på google. God fornøjelse:-)

 

No comments yet.

Skriv et svar