hvad er det bedste blogger system? blogger vs wordpress

Et godt og velfungerende blogger system, er uundværlig som blogger. Et blogger system, som er let at sætte op, som fungere, og hvor det er ganske let og hurtigt at lave posts, er oftest ideelt for bloggere. Men hvilket blogger system er det bedste? Jeg har set mange eksempler på bloggere, som bliver fustreret over blogger systemets manglende brugervenlighed. Jeg har ud fra min vudering udvalgt to kandidater: blogger og wordpress.

blogger.com:

Blogger er et super simpelt, gratis, og brugervenligt blogger system. Installationen er så enkel som det kan blive. Først opretter din blog på blogger.com, derefter kan du vælge tema osv.

når du har gjort de få ting er du klar til at blogge. Ulemperne ved blogger, er at der for det første er en stor bar oppe i toppen af din blog, hvor læseren vil have mulighed for at klikke videre til en anden blog. Det øger risikoen for at læseren vil klikke videre på en anden blog, og glemme alt om din. Derudover giver blogger ikke så mange valgmuligheder med hensyn til plugins og temaer til din blog.

wordpress.org:

Mange af de kendte og store bloggere, bruger wordpress på deres blog – og det er der bestemt også grund til. WordPress er opensource (gratis), og er meget brugervenligt, så selv den . Fordi wordpress er så stort, så er der mange valgmuligheder når det gælder plugins og temaer. Derudover er wordpress ikke kun brugt af bloggere, det er også brugt af ehvervsdrivende og nyhedshjemmesider, det giver en idé om hvor fleksibilt wordpress er. Skulle der være en ulempe med wordpress skulle det være at det er lidt svære at sætte op end blogger.com.                                                                                       Hvis du vil se min guide på hvordan man opsætter wordpress kan du klikke her.

konklution:

Jeg vil konkludere at wordpress er et optimalt valg hvis du vil være lidt mere seriøs med din blogging. Vælger du at du måske ikke vil bruge særlig lang tid på din blogging er blogger.com også et bud. Men wordpress får alt i alt en 1. plads

Et svar til hvad er det bedste blogger system? blogger vs wordpress

  1. CasperJensenDK juni 26, 2012 at 11:00 am #

    WordPress er helt fantastisk, ja. Joomala er også et problem, men det er desværre ikke så udbredt som WordPress. Men ja, WordPress er klart på 1. pladsen!

Skriv et svar