Forum til din blog

wordpress forum

Et forum til en blog kan være en rigtig god ide hvis din blog er veletableret, og allerede har aktive brugere. For det første kan det give dig som blogger et tættere forhold til dine læsere. Et tæt forhold til sine læsere er rigtig vigtigt hvis du gerne vil beholde dem på bloggen og eventuelt tjene penge på dem. Dernæst kan et forum skabe brugergenereret indhold. Dvs. indhold som er skabt af dine læsere, og ikke dig. Indhold på en hjemmeside, kan være rigtig godt for dels søgemaskinerne, men også godt for dine læsere, da de kan læse ‘lidt mere’. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan din blog være aktiv, mens du ikke behøver at laver noget.

Der findes mange måder på at lave et forum til sin blog. Den klart letteste er hvis du bruger wordpress. Så kan du nemlig bruge plugins til at få etableret et forum. Derfor vil jeg bruge wordpress i dette eksempel.

Sådan laver man et forum til sin blog

Jeg har lavet massere af forums med wordpress. Derfor kender jeg også de forum-plugins som fungere rigtig godt, og de andre som fungere mindre godt. Jeg benytter ofte et forumsoftware som hedder mingleforum. Mingleforum er fantastisk.

  • Skræddersyet til wordpress forums
  • gratis!
  • mingleforum har mange forskellige designs som man selv kan vælge imellem.

Opsætning af mingleforum

  1. Log ind på din blogs administratorpanel (dinblog.dk/wp-admin)
  2. Tryk på plugins
  3. Tilføj nyt
  4. Søg efter Mingleforum
  5. Installer til din blog, og aktiver
  6. Tilpas mingleforum til dine behov
No comments yet.

Skriv et svar